Leírás


A HAJDÚSZOBOSZLÓI VILLA RUBIN PANZIÓ KÖSZÖNTI RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT!
A Villa Rubin Panzió Hajdúszoboszlón, a fürdőtől 100 méterre található villa melyben Vendégeinket csodálatos környezet várja. A panzió a hajdúszoboszlói fürdőtől 100 méterre található.
A pihenésben, gyógyulásban egyaránt kiszolgálja vendégeit a Villa Rubin Panzió igényes szobáival, kellemes atmoszférájával. A panzió 1920-as években épült villaépület. A hajdúszoboszlói villa 2003-ban nyerte el jelenlegi állapotát. A felújítás során megőriztük az épület eredeti stílusát. Tekintse meg ajánlatunkat és pihenjen a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzióban. Várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!A teljesebb kikapcsolódás érdekében vegye igénybe
ősfás parkunkat, kerti jakuzzinkat, grill sütőnket,parkolónkat.
Üdvözli és szeretettel várja Önöket a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió képviseletében Ötvös Miklós!
Elérhetőségünk:
Cím: Hajdúszoboszló, Deák Ferenc u. 15.


Hajdúszoboszlói Villa RubinA HAJDÚSZOBOSZLÓI VILLA RUBIN PANZIÓ KÖSZÖNTI RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT!A hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió Hajdúszoboszlón, a fürdőtől 100 méterre található villa. Vendégeinket csodálatos környezet várja. A panzió a hajdúszoboszlói fürdőtől 100 méterre található.Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb városa. A város vonzerejét termál vizének és strandjának köszönheti. A hajdúszoboszlói Hungarospa évente számtalan gyógyulni és pihenni vágyót fogad létesítményeiben.


Hajdúszoboszlón pihenők estéiket számos programmal tölthetik el: a város egész évben több programnak, fesztiválnak ad otthont. A fürdővárosban pihenők Hajdúszoboszlóhoz rendkívül közel eső Debrecent és Hortobágyot is fel tudják fedezni szabadságuk alatt.Az elmúlt években a wellness, a gyógyfürdők látogatása egyre nagyobb körben vált kedveltté. Ebben a pihenésben, gyógyulásban szolgálja ki vendégeit a Villa Rubin Panzió igényes szobáival, kellemes atmoszférájával. A panzió 1920-as években épült villaépület. A hajdúszoboszlói villa 2003-ban nyerte el jelenlegi állapotát. A felújítás során megőriztük az épület eredeti stílusát. Tekintse meg ajánlatunkat és pihenjen a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzióban. Várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!Üdvözli és szeretettel várja Önöket a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió képviseletében Ötvös Miklós!Elérhetőségünk:Cím: Hajdúszoboszló, Deák Ferenc u. 15.Telefonszám: +36 30 919 3252Villa Rubin HajdúszoboszlóNagyon jó

értékelés 8 vélemény alapján

Villa Rubin

Copyright Villa Rubin PanzióPowered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer.

Slider by webdesignVILLA RUBIN PANZIÓHajdúszoboszlóHajdúszoboszlói Villa Rubin

Árak

Elérhetőség

Foglalás

Galéria

Hajdúszoboszló

Szolgáltatások

.Hajdúszoboszlói Villa RubinA HAJDÚSZOBOSZLÓI VILLA RUBIN PANZIÓ KÖSZÖNTI RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT!A hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió Hajdúszoboszlón, a fürdőtől 100 méterre található villa. Vendégeinket csodálatos környezet várja. A panzió a hajdúszoboszlói fürdőtől 100 méterre található.Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb városa. A város vonzerejét termál vizének és strandjának köszönheti. A hajdúszoboszlói Hungarospa évente számtalan gyógyulni és pihenni vágyót fogad létesítményeiben.Hajdúszoboszlón pihenők estéiket számos programmal tölthetik el: a város egész évben több programnak, fesztiválnak ad otthont. A fürdővárosban pihenők Hajdúszoboszlóhoz rendkívül közel eső Debrecent és Hortobágyot is fel tudják fedezni szabadságuk alatt.Az elmúlt években a wellness, a gyógyfürdők látogatása egyre nagyobb körben vált kedveltté. Ebben a pihenésben, gyógyulásban szolgálja ki vendégeit a Villa Rubin Panzió igényes szobáival, kellemes atmoszférájával. A panzió 1920-as években épült villaépület. A hajdúszoboszlói villa 2003-ban nyerte el jelenlegi állapotát. A felújítás során megőriztük az épület eredeti stílusát. Tekintse meg ajánlatunkat és pihenjen a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzióban. Várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!Üdvözli és szeretettel várja Önöket a hajdúszoboszlói Villa Rubin Panzió képviseletében Ötvös Miklós!Elérhetőségünk:Cím: Hajdúszoboszló, Deák Ferenc u. 15.Telefonszám: +36 30 919 3252Villa Rubin HajdúszoboszlóNagyon jó

értékelés 8 vélemény alapján

Villa Rubin

Copyright Villa Rubin PanzióPowered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer.

Slider by webdesignA VillaRubin panzió szinvonalas szobáival, felújitott társalgójával

valamint kényelmes reggelizőjével várja kedves vendégeit.Az épületben 1 db franciaágyas, 2 db franciaágyaas + heverős valamint

2 db franciaágyas szoba van / 16 fő /. Minden szobánk fürdőszobás,szines

kábel Tv-vel, mini hütőszekrénnyel felszereltek.

A teljesebb kikapcsolódáshoz nagymértékben hozzájárúl az ősfás

park a kerti jakuzzi, asztalifoci, ping-pong asztal valamint a

grill sütő.A fürdök cca 150m - re találhatók.


Szobák

SzobaEllátásSzoba / éjFő / éj
1 ágyas szoba (2 fő részére)nincs ellátás8 000 Ft4 000 Ft
4 ágyas szoba (6 fő részére)nincs ellátás24 000 Ft4 000 Ft
4 ágyas szoba (8 fő részére)nincs ellátás32 000 Ft4 000 Ft

Szolgáltatások

Wellness szolgáltatások

Jacuzzi

Kikapcsolódás

Asztalitenisz

Helyszín jellemzői

Bográcsozási lehetőség, Grillezési lehetőség, Kisállat bevihető, Saját parkoló, WiFi

Látnivalók

Bocskai István Múzeum

4200 Hajdúszoboszló, Bocskai u. 12., 14., 21.
(52) 362-165
bocskaimuzeum@freemail.hu

Balmazújváros Közművelődéséért Alapítvány

4060 Balmazújváros, Kossuth tér 18.
vpamk@balmazujvaros.hu
http://www.vpamk.ini.hu

Semsey Andor Múzeum

4060 Balmazújváros, Debreceni u. 1.
semsey@enternet.hu

Veres Péter Általános Művelődési Központ és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

4060 Balmazújváros, Kossuth tér 18.

Veres Péter Emlékház

4060 Balmazújváros, Kadarcs u. 6.
vpamk@balmazujvaros.hu
A Veres Péter emlékkiállítás 1975-ben nyitotta meg kapuit. A ház Veres Péter író, költő, politikus balmazújvárosi lakóháza, melyet a családja adományozott a városnak halála után. Az épület egy az 1800-as évek végén épült hagyományos, háromosztatú szegényparaszti lakóház. A kiállítás - melyet Kilián István és Lakner Lajos rendezett Veres Péter hagyatékából - hűen mutatja be Veres Péter balmazújvárosi életének körülményeit, valamint későbbi munkásságát.

Nagyerdei Kultúrpark Kht. - Állat- és Növénykert - Vidámpark

4032 Debrecen, Ady E. út 1.
(52) 310-065, (52) 413-515
info@zoodebrecen.hu
http://www.zoodebrecen.hu
Az ország első vidéki állat- és növénykertje (alapítva 1958) a Nagyerdő védett 16 ha-os területén mutatja be 4 földrész 170 állatfajának közel 1200 egyedét. Ritka, egzotikus állatok, flamingók, íbiszek, kapucnis majmok, gibbonok, pókmajmok, nílusi vízilovak, észak-kínai leopárdok, pápaszemes pingvinek, recés zsiráfok, szibériai tigrisek tekinthetők itt meg.

A Tiszántúl legnagyobb vidámparkja 15 játékgéppel - kukac hullámvasút, elvarázsolt kastély, dodgem, földkörüli pálya, kisvasút stb. - várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

4024 Debrecen, Sumen u. 2.
(52) 529-920
hnp@hnp.hu
http://www.hnp.hu/

Debreceni Irodalmi Múzeum

4027 Debrecen, Borsos József tér 1.
dimuz@enternet.hu

Déri Múzeum

4026 Debrecen, Déri tér 1.
(52) 322-207
deri@derimuzeum.hu
http://www.derimuzeum.hu

Tisztelt Látogatók!

A Déri Múzeumon pillanatnyilag
felújítási munkálatokat végeznek, ezért az intézmény előreláthatóan 2012. június 15-ig zárva tart.

Megértésüket köszönjük!


Debreceni Egyetem

4010 Debrecen, Egyetem tér 1.

Debreceni Nagytemplom

4024 Debrecen, Kálvin tér
ntemplom@yahoo.com
http://www.drk.hu

Kölcsey Központ

4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
(52) 518-400
kolcseykozpont@fonixinfo.hu
http://www.fonixinfo.hu
Kelet-Magyarországon nem találunk a 13 000 m2 alapterületű Kölcsey Központnál nagyobb és modernebb konferenciaközpontot. A tervező olyan "mindentudó" házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, miközben a termek a legmagasabb technikai igényeknek is megfelelnek. Az álom 2006 februárjára valóra vált: a Himnusz költőjének régen lebontott, egykori háza helyén felépült a Kölcsey Központ.
Az épület magja egy henger: belépve a falak ölelésében érezzük magunkat. A rengeteg üveg, fa és kő skandináv hangulatot idéz. A hatalmas ablakokon keresztül csak úgy ömlik be a fény. A sok faburkolat - nyír, juhar és okumé - tisztaságot, melegséget és barátságosságot sugároz.
A Nagyterem, a szekciótermek, az elegáns Bálterem, a kiállítóterem, a világos előcsarnok és a folyosók remek környezetet biztosítanak bármilyen előadásnak, bálnak, fogadásnak, vagy kiállításnak. Megfelelőbb helyszínt aligha találhatnánk egy konferencia számára - tágas, tetszőlegesen osztható terek, 21. századi igényeket kielégítő technikai felszereltség, színvonalas catering-szolgáltatás, étterem, cukrászda és drink bár igazolja: ez a legjobb választás.
A Nagyteremben olyan világsztárok fordultak már meg, mint Schiff András, Lajkó Félix vagy Jan Garbarek. A kiállítóterem több nagyszabású kiállításnak adott már otthont: itt vendégeskedett például a 100 éves Szépművészeti Múzeum vándorkiállítása, a Rejtett Szépségek. A Báltermet nagyon kedvelik a házasulandók: igazán impozáns környezet egy esküvőhöz. A világos előcsarnokban és a Foyerben (tágas belső tér) különféle kiállítások, vásárok is helyet kaphatnak.
Egy üvegfalú panorámalift felrepít bennünket - ha nem is a felhők fölé, de a tetőkertbe, ahol csupazöld környezetben, a város templomtornyait számolgatva kortyolhatjuk a kávénkat. Az épületegyüttes belső udvarain tavacskák és szobrok közé beszélhetjük meg találkozóinkat.
Négy az egyben
Miután leparkoltunk a mélygarázsban, a konferencia-központból átsétálhatunk egy négycsillagos szállodába, vagy akár a DEMO-ba (a Modern Képzőművészeti Központba) is - anélkül, hogy ki kellene mennünk az utcára. A szálloda 88 kétágyas, légkondicionált, igényesen berendezett szállodai szobával és 4 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére - összesen 192 férőhelyet kínálva. A részben erkélyes szobákban zuhanyzós fürdőszoba, mozicsatornás-műholdas televízió, internetcsatlakozás, szobaszéf, minibár, telefon és különleges kialakítású belső terasz szolgálja a vendégek kényelmét. A szálloda emeletén kialakított 400 négyzetméteres wellness-részlegen relaxációs és frissítő programok gondoskodnak a test és a lélek megújulásáról. Ilyen körülmények között nem is olyan nehéz megszabadulni a stressztől! Pedig a medencéről, a szaunáról, a szoláriumról, az infrakabinról, a jakuzziról és a korszerű fitneszgépekkel felszerelt edzőteremről még nem is szóltunk.
Az épületegyüttesben a mozgáskorlátozott vendégek is szabadon közlekedhetnek. A gyengénlátó vendégek tájékozódását speciális eszközök segítik.

Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum

4026 Debrecen, Péterfia u. 28.
(52) 413-572
deri@derimuz.hu
http://www.derimuz.hu

Villa Rubin Panzió

4200 Hajdúszoboszló Deák Ferenc u. 15.

4 000 Ft-tól

Információk

(30) 919-3252
www.hajduszoboszlo-szallas.com
5 szoba
16 férőhely
Szolgáltatások

Hasznos tudnivalók

Nyitvatartás: 2014. 05. 01. - 2014. 09. 27.
Bejelentkezés: 13 - 0 óra között
Kijelentkezés: 0 - 0 óra között
Távolság a buszmegállótól: 200 m
Távolság a vasútállomástól: 500 m
Távolság a városközponttól: 200 m
Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót: nem
Idegenforgalmi adó: 450 Ft / fő / éjszaka
Kisállat bevihető: igen

Fizetőeszközök:
  • OTP Széchenyi Pihenőkártya
  • K&H Széchenyi Pihenőkártya
  • Készpénz
Elfogadott pénznemek:
  • HUF (Forint)
  • EUR (Euro)
  • USD (Amerikai dollár)

Kedvezmények

  • Gyermekkori kedvezmény: 12 év alatt 40 %


További ajánlat a városból